cosul tau
Livrare gratuita pentru comenzi mai mari de 1000 EUR

 


 
Contacteaza-ne direct
0737 138 378


 
Adauga adresa


 
Essential Concept

Oras : BUCURESTI
Adresa : Bld Iuliu Maniu nr 246, sector 6, Bucuresti
Tel : 0737138378
Fax :
Mail : cristina@horecaessential.ro
Web : horecaessential.ro

Sediu social

Oras : Bucuresti
Adresa : Aleea Fizicienilor nr. 11, bl. 3E, ap. 28, sector 3
Tel : 0737138378
Fax :
Mail : cristina@horecaessential.ro
Web : horecaessential.ro


Produsele firmei noastre se adreseaza doar profesionistilor din industria gastro si HoReCa si altor persoane juridice care activeaza in acest domeniu. Produsele noastre nu se adreseaza persoanelor fizice sau uzului casnic. In acest sens, preturile afisate pe site sunt cele nete si NU CONTIN TVA.

Termenul de livrare afisat pe site este estimativ si se refera doar la produsele cu finisare si caracteristici standard. Termenul de livrare va fi confirmat si asumat contractual intre parti, in cazul fiecarei comenzi in parte. Pentru comenzi speciale, cu alte caracteristici si finisari in afara de cele standard, termenul de livrare poate fi mai mare.

Garantia comerciala a produselor este de 24 luni, in cazul in care nu este altfel specificat in pagina cu detaliile produsului. Garantia este acordata conform legii, in baza facturii, a dovezii de plata si a certificatului de garantie. Produsele sunt insotite la livrare de Certificatul de Garantie

MODALITATEA DE ASIGURARE A GARANŢIEI COMERCIALE

 

2.1. Garanţia presupune acţionarea in conformitate cu instructiunile de folosire prezentate şi manevrarea corecta a produsului. Nu se asigura garantie pentru produsele deteriorate din cauza unei exploatări necorespunzătoare sau abuzive.

2.2. In cadrul duratei medii de utilizare, Essential Event Support suporta toate cheltuielile pentru repararea sau inlocuirea produsului defect, daca se constata ca defectiunea se datoreaza unor vicii de fabricatie.

2.3. Reclamatiile se adreseaza folosind datele de contact afisate pe site catre Essential Event Support, produsele defecte avand obligatia de a fi  insotite de dovada scrisa a cumpararii (in original) şi de o descriere a problemei observate (reclamatie scrisa, semnata si datata de cumparator).

Nu beneficiaza de garantie produsele care au fost reparate de o persoana neautorizata pentru efectuarea respectivei reparatii si produsele cu urme evidente de socuri mecanice sau defecte datorită utilizării sau intretinerii improprii.

2.4. Termenul de garantie se prelungeşte cu timpul scurs de la data inregistrarii reclamatiei pana la data predarii produsului reparat/confirmarii instiintarii consumatorului despre repararea produsului.  Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului conform O.G. 130/2000, in cazul achizitionarii de produse din acest site folosind tehnicile de comunicare la distanta. In acest caz, consumatorul va suporta toate costurile de retur si transport ale produsului. 

Pentru alte probleme sau intrebari va rugam sa ne contactati pe mail
office@horecaessential.ro sau la telefon: 021 4400004

In cazul in care aveti reclamatii, va puteti adresa Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorului accesand www.anpc.gov.ro sau apeland gratuit din reteaua Romtelecom numarul Info Consumator - 0800.080.999


Va multumim !

 

Echipa Horeca Essential

 © essential event support 2010     Contact | Despre noi | Date firma | Termeni si conditii | Livrare si transport | Referinte si portofoliu | Legenda simboluri

Realizat de Essential Concept
ANPC