cosul tau
Livrare gratuita pentru comenzi mai mari de 1000 EUR

 


 
Contacteaza-ne direct
0737 138 378


 
Adauga adresa


 
Essential Concept

Oras : BUCURESTI
Adresa : Bld Iuliu Maniu nr 246, sector 6, Bucuresti
Tel : 0737138378
Fax :
Mail : cristina@horecaessential.ro
Web : horecaessential.ro

Sediu social

Oras : Bucuresti
Adresa : Aleea Fizicienilor nr. 11, bl. 3E, ap. 28, sector 3
Tel : 0737138378
Fax :
Mail : cristina@horecaessential.ro
Web : horecaessential.ro


Preturile produselor afisate in acest site nu contin costurile de livrare la locatia clientului. 


Produsele achizitionate vor fi livrate franco depozitul Essential Event Support. Adresa depozitului este mentionata pe site, la datele de contact.

In pagina cu detalii aferente fiecarui produs, este mentionat tariful de transport prin curier pentru fiecare produs in parte. Tarifele de transport prin curier indicate in site sunt valabile pentru o singura bucata din produsul respectiv si sunt estimative, ele neconstituind obligatie contractuala. 

Orice alte cheltuieli legate de transportul produselor la alta locatie in baza solicitarii Cumparatorului, vor fi suportate de catre Cumparator. Acesta va fi notificat cu 24h inainte de livrarea produselor.

In cazul unei comenzi mai mari, contra unui cost de comun agreat si contractat, putem livra produsele la orice locatie indicata de catre Cumparator.

Pentru comenzi mai mari de 1.000,00 EURO + TVA (echivalentul in lei la cursul BNR din data platii) transportul va fi efectuat in mod gratuit catre orice locatie indicata de catre Cumparator pe teritoriul Romaniei, cu conditia ca aceasta sa fie in aria de acoperire a operatorului logistic.
© essential event support 2010     Contact | Despre noi | Date firma | Termeni si conditii | Livrare si transport | Referinte si portofoliu | Legenda simboluri

Realizat de Essential Concept
ANPC